Exhibició de la selecció espanyola de waterpolo femení als quarts de final. Les de Miki Oca han passat per sobre del Canadà i han guanyat l’enfrontament per un clar 8 a 18. Espanya disputarà les semifinals del torneig contra la guanyadora del partit entre la selecció neerlandesa i la selecció italiana.

Declaració d’intencions a la primera meitat

Espanya no ha tingut pietat en cap moment i ha deixat ben clar a les canadenques que res els impediria classificar-se a la semifinal. Les de Miki Oca han acabat el primer quart guanyant per 1 a 6 i, al segon, han acabat de rematar la feina i han deixat el partit sentenciat després de marxar als vestidors amb un resultat de 3 a 10.

Segona part sense sorpreses

El partit es podria haver acabat perfectament després d’haver-se disputat els dos primers quarts, ja que Espanya ha estat clarament superior. Les de Miki Oca, conscients de l’ampli avantatge al marcador, han jugat els últims dos quarts amb cap i han calmat el partit, pensant ja en la següent ronda. El tercer temps ha finalitzat amb un resultat de 4 a 13 i al darrer quart, Espanya encara ha agafat més distància al marcador i l’enfrontament ha finalitzat amb victòria espanyola per 8 a 18.

Dues de les jugadores més destacades de l’enfrontament han estat les andreuenques Paula Crespí i Elena Ruiz, que han estat autores de dos i quatre gols, respectivament.