Uzbekistan - Espanya Jocs Olímpics
@SEFutbol

La selecció espanyola de futbol s’estrena als Jocs Olímpics de París i suma els tres primers punts en aquesta fase de grups. El matx, que ha començat força igualat, ha acabat emportant-se’l Espanya amb un gol de Marc Pubill i un altre de Sergio Gómez.

Empat al primer temps

La primera part del partit ha estat molt igualada per a ambdós equips. Es notava que Espanya no estava còmoda fins que ha obert el marcador al minut 29 amb un gol de Marc Pubill al segon pal, amb assistència de Sergio Gómez. Però la victòria ha durat pocs minuts. Abans de la mitja part, un penal a favor de l’Uzbekistan ha castigat l’equip estatal amb l’1 a 1. El gol l’ha anotat Eldor Shomurodov, el capità del país de l’Àsia central. El penal era dubtós i l’àrbitre l’havia passat per alt, però el VAR li ha fet revisar-lo. Pau Cubarsí ha agafat el jugador i, tot i ser una falta lleu (per això no s’ha emportat la segona groga), el col·legiat ha xiulat el penal.

Final decisiu al Parc dels Prínceps

La selecció espanyola ha entrat al segon temps amb més força aconseguint un penal a favor, que ha xutat Sergio Gómez però ha aturat el porter Nematov. Dos minuts més tard, Miranda ha centrat la pilota per a Sergio Gómez i el badaloní ha aconseguit anotar el segon gol a favor d’Espanya (1-2). L’Uzbekistan ha intentat l’empat en diferents ocasions fins al final del partit, però el porter Arnau Tenas ha destacat amb moltes aturades.