Concentració dels jugadors de Marc Carmona abans de saltar a la pista per jugar el segon partit de la final. Una victòria a Múrcia havia de deixar encarrilat el play-off, però no ha estat així, ja que els murcians s’han imposat per 3 a 2.
El primer d’ElPozo ha arribat al minut 6 després d’un córner, Bebe ha xutat de lluny i ha fet el gol. Al primer quart d’hora de partit una bona combinació de Lin amb Torres ha permès al capità empatar el partit. Però poc ha durat l’empat, ja que a la següent jugada, Alex ha fet el segon de l’equip de Duda. Amb el resultat de 2 a 1 s’ha arribat al descans. Quan passaven 3 minuts de la segona part el Barça ha recuperat una pilota, el contraatac la conduït Sergio Lozano i el Wilde amb una mica de fortuna ha fet l’empat a 2. Quan faltaven dotze minuts per al final, Miguelin ha fet el tercer per a ElPozo, un gran xut que ha passat entre les cames de Paco Sedano. En els darrers minuts, el Barça ha jugat amb el porter jugador, però malgrat la insistència el marcador ja no s’ha mogut. Empat a un al play-off de la final per al títol, demà a la tarda es jugarà el tercer partit a Múrcia.

ElPozo Múrcia: Rafa, Kike, Adri, Álex, Gréllo –cinc inicial-, Suazo, Miguelín, Bebe, José Ruiz, Juanpi.

FCB Alusport: Paco Sedano, Gabriel, Lin, Saad, Fernandao –cinc –inicial- Wilde, Lozano, Torras, Aicardo, Igor, Ari.

Gols: 1-0, Bebe (min 6); 1-1, Rafa (min 14); 2-1, Álex (min 14); 2-2, Wilde (min 24); 3-2, Miguelín (min 28).