Bon resultat per al Sant Andreu en l'anada dels setzens de final de la fase estatal de la Copa Federació. Els andreuencs van guanyar el Logronyès per 3 gols a 1. Tots els gols van arribar en els últims 20 minuts de partit. El més espectacular, el primer. Va ser un gol olímpic, un gol de córner directe que va fer David Llobet. Un gol que val la pena veure repetit. El segon dels andreuencs va arribar després d'una centrada, que va rematar Quim Araújo des de l'interior de l'àrea. Però el Logronyès va reaccionar i va retallar diferències. Va ser en una doble rematada de cap. El gol va ser obra de Barco. I en l'últim minut de partit va arribar el tercer del Sant Andreu i el segon de David Llobet, que va marcar després d'una vaselina sobre el porter Alberto. L'eliminatòria es decidirà dimecres de la setmana que ve. PITI BELMONTE,entrenador UE Sant Andreu "Evidentment quan hi ha dos partits, si queden 90 minuts amb un 3 a 1 ni molt menys és garantia de res. El més important és que hi ha jugadors que habitualment no tenen tants minuts que hi han pogut participar i d'una forma especial Llobet, que ha aconseguit dos gols."

UE Sant Andreu 3 – UD Logronyès 1

UE Sant Andreu: Morales, Cárdenas, Dídac, Gómez, Arnau (Rubén, min 79), Jorge Muñoz, Melo, Josu (Xavi Jiménez, min 66), Quim Araújo, Llobet i Edgar (David Prats, min 56).

UD Logroñés: Alberto, Gil, Iturralde (Moustapha, min 56), Alejandro, Barrón (Quero, min 61), Iñaki, Víctor, Luis, Rojas, Zubiri i Ángel (Barco, min 71).

Gols: 1-0 Llobet (min 70), 2-0 Quim Araujo (min 78), 2-1 Barco (min 85), 3-1 Llobet (min 89).

Àrbitre: Albelda Bárcena, del col·legi català. Ha mostrat la groga als visitants Gil i Iñaqui.