Primer partit oficial del Sant Andreu de Piti Belmonte al Narcís Sala. El rival, l'Andorra de Terol, un equip que ha pujat aquest any a la Segona Divisió B. Els andreuencs han començat amb el control del joc però ha estat l'Andorra el que ha marcat. Morales ha rebut una passada en profunditat i amb una mica de sort ha superat el Morales del Sant Andreu fent l'únic gol del partit. Els de Piti Belmonte han seguit treballant per aconseguir fer el gol, i han tingut unes quantes ocasions però amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans. A la segona, el Sant Andreu ha continuat buscant el gol. Moyano ha enviat una pilota al pal. Xavi Jimenez ha xutat des de la frontal de l'àrea i Felix ha aturat en dos temps. A la contra Morales ha estat a punt de fer el 0 a 2. Fins i tot s'ha demanat penal sobre Quim Araujo que l'àrbitre no ha pitat. Al 79 Eloi Fontanella ha estat a punt d'empatar després d'una bona centrada de Fran Grima, però la pilota ha tocat el travesser. Als darrers 10 minuts els andreuencs han pujat l'intensitat. Quim Araujo centrava una pilota que Marcos ha enviat al fons de la porteria amb la mà, el gol ha estat anul·lat correctament. De nou jugada a l'àrea de l'Andorra, i un defensor treu amb el peu la rematada de Fontanella. Al final 0 a 1 i primera derrota del Sant Andreu en el primer partit de Lliga.

L’equip quadribarrat ha anat creixent a mesura que passaven els minuts i les oportunitats de gol s’han anat fent cada vegada més abundants. Els pals, possibles penals no xiulats i fins i tot un gol anul·lat en els darrers minuts han privat de l’empat l’equip de Piti Belmonte.

Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Nando, Marc, Quim Araujo, Xavi Jiménez (Llobet 73′), Luis Blanco(Marcos 63′) i Eloi
Gols: 0-1 Morales (min.10)

Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Nando, Marc, Quim Araujo, Xavi Jiménez (Llobet 78′), Luis Blanco (Marcos 53′) i Eloi.

Andorra: Felix, Jael, Fonsi, Gil, Salas, Pedro, Gomez (Remacha 87′), Reche, Morales (Laguarta 80′), Miramon i Drulic (Vicente Pascual 45′).

Targetes: Pel Sant Andreu groga per Quim Araujo, Marc, Marcos i Llobet, per l’Andorra, Fonsi, Gil, Vicente Pascual i Pedro.