El partit va començar amb anècdota: l'àrbitre principal no es va presentar a l'hora i la primer part la va dirigir un directiu del Muntanyesa, José López, que va veure com l'equip que comanda des dels despatxos, al terreny de joc feia figa. En un tres i no res, el Vilassar de Mar, un equip que acaba de pujar a Primera Catalana, va fer dos gols regalats. La reacció de la "Monta" va ser ràpida: el defensa central Raúl Barriendos posava la punteta de la bota per escurçar distàncies i, al cap de no res, Edu San José empatava a dos gols. A la represa, el Muntanyesa no va tenir rival i va fer tres gols de traca i mocador. José Villegas rematava en planxa una jugada d'estratègia dirigida per Padilla. En una altra falta, el centrecampista de la Zona Franca va fer el quatre a dos. Però el gran gol de la nit el va fer Villegas des del seu camp. Ah!, per cert, ahir devia ser el dia de posar el dit a l'ull de l'adversari. Edu San José sempre podrà dir que va fer-ho abans que Mourinho.

La Tercera Divisió no començarà fins el darrer cap de setmana d’agost. Els equips ultimen els detalls amb partits amistosos, com el que va enfrontar el Muntanyesa i el Vilassar de Mar. Els del Maresme van sorprendre amb dos gols a la primera part. La qualitat de l’equip, però, es va evidenciar ja abans d’arribar al descans, amb els gols de Raúl Barriendos i Edu Sanjosé, que van empatar l’enfrontament. A la represa, una Monta espectacular va oferir la millor versió ofensiva de l’equip. Villegas, per partida doble, i Padilla van ser els encarregats de deixar l’espectacular 5 a 2 en el marcador final.

El partit no va deixar satisfet l’entrenador de la Monta, Miki Carrillo.