El Sestao ha començat el partit decidit a aconseguir un resultat favorable. El conjunt basc ha gaudit d’alguna oportunitat de gol però el marcador no s’ha mogut fins al minut 21. Una pilota penjada a l’àrea de l’equip de Nou Barris ha acabat al fons de la xarxa per una errada de Marc Ramírez.

Amb el marcador en contra, el Muntanyesa no s’ha impacientat, i amb la confiança de disposar d’un resultat totalment remuntable, ha anat fent-se amb el domini de la situació. I al minut 67 ha arribat el premi. Achille ha deixat una pilota per a Ferran, que no ha perdonat. Era l’empat a 1, un resultat excel·lent per afrontar el partit de tornada. Però els bascos no s’han rendit i quatre minuts abans del final, un golàs de Barrón ha deixat el 2 a 1.

Els resultats de la Muntanyesa a casa

El 2 a 1 deixa l’eliminatòria completament oberta, per tant, l’emoció està garantida diumenge que ve al Municipal de Nou Barris. Un camp que el Muntanyesa té apamat i on els rivals acostumen a partir. Segons els resultats que els de Miki Carillo han fet aquesta temporada a casa,  serà un partit no apte per a cardíacs.

El Muntanyesa ha jugat a casa 21 partits entre la Lliga regular i el “play-off”. D’aquests 21 partits, vuit donarien l’ascens als groc-i-negres, tots van acabar 1 a 0. En quatre partits el resultat va ser de 2 a 1, fet que portaria els de Nou Barris a la pròrroga. En canvi, hi ha nou resultats, empats i derrotes,  que deixarien els de Miki Carrillo a la Tercera Divisió. També cal destacar que el Muntanyesa no ha guanyat cap partit de casa per més d’un gol de diferència.