Els jugadors i tècnics del Barça B han representat el primer equip a la semifinal de la Copa Catalunya davant del Girona i han superat la prova. Els gironins han saltat al camp amb més empenta i han protagonitzat diverses ocasions, fins que una jugada combinada ha arribat als peus de Gaizka Saizar, que ha establert el 0 a 1 al marcador, quan just es disputava la primera mitja hora de partit. El gol dels de Raúl Agné ha esperonat els blaugrana que, deu minuts més tard, han empatat mitjançant un xut al pal llarg de Cristian Lobato. A la segona part, els d’Eusebio Sacristán han millorat i s’han mostrat més incisius amb l’entrada de Deulofeu i Rafinha. El protagonista, però, ha estat Martí Riverola que ha materialitzat l’1 a 2 definitiu en una acció des de la segona línia i ha donat la classificació per a la final al Barça.