Gastón Valles s’ha convertit en una de les noves cares de l’Espanyol de cara al futur. El jugador uruguaià va arribar provinent del Vélez CF (Segona RFEF), el 28 de gener, com a reforç a la davantera del filial perico. El jugador de només 22 anys va fer el seu debut amb el primer equip dissabte passat a Ipurua i va ser clau en la històrica remuntada de l’Espanyol. L’uruguaià va entrar el minut 89, quan els pericos anaven per sota al marcador (2-1), nou minuts més tard, ell mateix va donar l’assistència a Lazo que va col·locar el definitiu 2 a 3 a l’electrònic.

El nou jugador perico va viatjar l’endemà a Barcelona per jugar amb l’Espanyol B, partit en què va marcar el primer gol de la victòria davant la Penya Esportiva (2-1). Després d’un cap de setmana de somni, Gastón Valles diu no poder estar més feliç: “Encara no m’ho crec, ha passat tot molt ràpid. El més important és que vam aconseguir treure els tres punts endavant, i els minuts que vaig tenir els vaig poder aprofitar molt bé. Estic molt feliç“.

Després de l’apoteòsic partit que va viure l’Espanyol a Eibar, els pericos reben aquest dissabte l’Osca, equip en posicions de descens. Aquesta sembla una molt bona oportunitat perquè Gastón Valles faci el seu debut a l’Stage Front Stadium davant d’una afició bolcada amb l’equip i il·lusionada amb el talent jove que atresora. Dels fins a cinc jugadors, menors tots de 22 anys, que han arribat aquest hivern al filial blanc-i-blau, Gastón ha estat el primer d’ells a debutar a Segona Divisió.