El Barça ha sortit amb un onze ple de novetats. A la defensa, la presència de Txigrinsky i Abidal; al centre del camp la de Maxwell jugant d’interior; i a la davantera, Jeffren i Bojan acompanyant Leo Messi. Ha estat Jeffren qui ha fet el primer gol del Barça, rematant amb encert una rematada passada. Poc abans del descans, una gran jugada de Carles Puyol l’ha rematat Bojan per deixar el 2-0 al marcador.

A la segona part l’Athlètic s’ha estirat i ha posat en dificultats Víctor Valdés. Però ha estat Bojan altre cop qui ha vist porteria, amb un xut que s’ha colat per l’escaire de la porteria de Gorka. Messi ha posat el 4-0 rematant una centrada de Pedro. I Susaeta, a la recta final del partit ha posat el 4-1 definitiu. La setmana que ve els blaugrana visiten el Santiago Bernabéu.