El Barça va suar de valent per guanyar un Bayern de Munic entrenat per l'extècnic blaugrana Svetislav Pesic, l'heroi de la primera Eurolliga del club. Uns dos primers molt igualats en què Tomic va dominar sota cistella però que els alemanys no deixaven marxar el Barça en el marcador. Abans del descans, els triples de Navarro van donar un lleuger avantatge als homes entrenats per Xavi Pascual però altra vegada el Bayern va reaccionar i el marcador ho va reflectir amb un ajustat 44 a 43. En la segona part els blaugrana no van sortir bé i els alemanys es van posar al capdavant en el marcador. El Barça es va refer i les cistelles de Tomic i els triples d'Oleson i Marcelinho, quan faltaven 2 minuts per al final van sentenciar el partit. Una victòria treballada davant un equip que aspira a jugar la Final Four. ANTE TOMIC, jugador del FC Barcelona "Esperávamos un partido así porque tenemos un grupo superdifícil y cada partido va a ser una guerra. Lo más importante es que hemos empezado bien, duro, contra un equipo muy muy bueno." JUAN CARLOS NAVARRO, jugador del FC Barcelona "Cansats però contents, sempre és important començar guanyant, i ha sigut un partit molt i molt dur."

FC Barcelona: Doellman (16), Huertas (5), Abrines (7), Thomas (2), Oleson (15), Hakanson, Hezonja, Navarro (12), Pleiss (2), Lampe, Nachbar (9), Tomic (15).

Bayern:Schaffartzik (10), Micic (6), Staiger (12), Djedovic (19), Savanovic (10), Benzing (4), Stimac, Gavel (4), Idbihi, Jagla, Bryant (16).