El València va aguantar 15 minuts. La manca d’encert ofensiu del Barça Regal va condemnar els de Xavi Pascual a anar per darrere del marcador fins a l’aparició de Juan Carlos Navarro, que va liderar una millora col·lectiva. Del 25 a 20 favorable als valencians es va passar al 30 a 40 del descans. Aquests minuts de bon joc barcelonista va tenir continuïtat a la segona part fins a un avantatge màxim de 23 punts. Xavi Pascual va poder dosificar Navarro, que va fer 15 punts en només 12 minuts, i els companys van oferir l’encert que els havia faltat a l’inici per acabar guanyant per 64 a 80. L’eliminatòria torna a estar de cara per al Barça, que amb una victòria en tindrà prou per passar a la final. Els precedents són favorables, perquè el Barcelona ha guanyat els tres partits de play-off que ha jugat a València, inclòs el d’ahir. Demà pot ser-ne el quart.