XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Regal "Anem pel bon camí amb les coses. Anem pel bon camí fins ara, no ens podem queixar de res. Tenim una sola derrota en tot l'any, pretemporada inclosa, per tant, la cosa va bé." BONIFACI NDONG, jugador del FC Barcelona Regal "El resultado és bonito pero parece un poco injusto, porque pienso que hemos ganado pero no de tanto."

Els germans Gasol van gaudir a la llotja de la quarta victòria consecutiva del Barça Regal. El Montepaschi de Siena, el campió de la Lega italiana els últims cinc anys, fins ara havia aconseguit igualar els duel particular amb els blaugrana, sis victòries per a cada equip. Aquestes dades demostren la dificultat del rival, que en el primer quart es va fondre com la neu amb un parcial de 19 a 4. Al descans, 40 a 28, amb el partit força encarrilat. Alguna de les claus del partit es basen en la polivalència dels jugadors barcelonistes i en l’encert d’homes com Ndong, Lorbek i Eidson. 15 punts per al senegalès, 17 per a l’eslovè i 22 per al nord-americà. Chuk Eidson va fer cinc de vuit en tirs de dos i tres de tres en triples i en tirs lliures per una valoració global de 34. Si hi afegim la determinació i l’encert final de Navarro, ahir desencertat des dels 6,75 amb sis triples fallats, donen com a resultat el 92 a 75 final i la demostració del bon moment de forma del Barça Regal.