El partit era o caixa o faixa i això va pesar més en el conjunt blaugrana. L'Uxue Bilbao no tenia la pressió de guanyar i això es va notar en alguns moments del partit. Durant els dos primers quarts, el Barça va estar molt desencertat en el tir exterior, 3 de 16 en triples. Al descans els bascos guanyaven 33 a 35, però ja en el tercer quart, els de Fotis Katsikaris van ampliar diferències fins als vuit, 37 a 45. A partir d'aquí, les aportacions individuals de Jasikevicius en la direcció tècnica de l'equip de Xavi Pascual, la millora de Sada i l'anotació de Lorbek, màxim encistellador del matx amb 20 punts, van capgirar el marcador. El parcial en els últims 15 minuts va ser de 42 a 25, amb un bona defensa i la millora del tir exterior, set triples de 15 intents en el segon temps. La classificació és un fet, però cal millorar per ser més competitiu a les semifinals.