Aconseguir 30.000 euros abans de l'1 de juliol. Aquest és l'objectiu dels responsables de waterpolo del Club Natació Barcelona. JOAN VALLS, responsable de waterpolo del CN Barcelona "Després que el president ens comunica que per la situació econòmica del club, no ens pot assignar cap partida pressupostària a la secció de waterpolo i sobretot al primer equip, doncs ens comencem a preocupar." I per això han iniciat una campanya de micromecenatge que els permeti arribar a aquesta quantitat. JOAN VALLS "Amb 30.000 euros ens assegurem una cosa mínima, que és estar lluitant fins a l'últim dia per no baixar." Les aportacions poden anar des del 20 euros fins als 3.000. Tot, per aconseguir que el primer equip es mantingui a Divisió d'Honor, però encara hi ha una cosa més important. JOAN VALLS "Estem fent tot això, en el fons, pels nens de l'escola de waterpolo. Els 100 nens que tenim treballen cada dia per arribar a un objectiu, que és el primer equip. Si miren a dalt i veuen que no hi ha primer equip o que està a Primera Catalana ens preguntem quin sentit té treballar amb aquests nens. Què els hi expliques? Com els convences perquè ho segueixin donant tot dia a dia?"

La idea ha estat recórrer al micromecenatge. Mitjançat la web www.verkami.com/waterpolo, els responsables del waterpolo esperen recaptar abans de l’1 de juliol 30.000 euros. És la quantitat mínima amb la qual el primer equip podria continuar una temporada més a la Divisió d’Honor del waterpolo espanyol.

De moment, la campanya està tenint molt bona acollida. Fins i tots exjugadors carismàtics com Joan Jané o Manel Estiarte s’han implicat en la iniciativa i han començat a fer campanya a favor del Club Natació Barcelona.