JOSEP GUARDIOLA, entrenador del FC Barcelona ''Iremos a intentar remontar. Intentaremos ir allí a pasar a cuartos, no hay duda de esto". MANOLO JIMÉNEZ, entrenador del Sevilla FC ''¿Cómo está la eliminatoria, 60-40? Yo creo que ahora un poco decantada a nuestro favor, evidente por el resultado, pero contra el Barcelona nunca te puedes relajar, ni mucho menos, ni que hubiésemos ganado aquí 0 a 3 te puedes relajar".

Els andalusos, que es presentaven al Camp Nou amb moltes baixes, han fet el seu partit i s’han endut un gran resultat. Tots els gols els han fet a la segona part. Diego Capel ha fet el 0-1, aprofitant un rebuig de la defensa. Ibrahimovic ha aconseguit empatar amb una gran jugada personal. Però només un minut més tard un innocent penal de Dimitro Txigrinsky l’ha aprofitat Negredo per posar el 1 a 2 final.

La nota positiva del partit ha estat la tornada als terrenys de joc de Gaby Milito, després de la seva llarga baixa per lesió. La tornada es jugarà la setmana que ve a Sevilla.