Messi i Valdés no havien de jugar per un procés gripal. Però uns minuts abans del partit, el club ha sorprès l’afició en anunciar que l’argentí finalment estaria a la banqueta. I des d’allà ha pogut veure com el seu soci habitual, Cesc, ha encarrilat el partit amb dos gols, el segon, espectacular. Tot això sota la direcció de Xavi, que ha tornat a demostrar que és el millor constructor de joc del món. Avui ha fet un nou recital de passades.

A la represa el ritme ha decaigut. Fins que Messi ha escalfat. Això ha provocat la bogeria del públic. A la gespa, Isaac Cuenca ha rebut un penal clar que l’àrbitre ha obviat. Uns minuts més tard ha entrat Messi, que ha tingut temps de dinamitar una mica més el partit. Li han fet un altre penal i ha marcat el 3 a 0 en una rematada de cap. L’argentí no en té mai prou i a l’últim sospir de partit n’ha fet el quart… a passada de Xavi. El Barça té l’eliminatòria molt coll avall.