Josep Guardiola ha posat d’inici a Andrés Iniesta. La primera oportunitat del partit l’ha tinguda el de Fuentealbilla al minut 2 de la primera part. El Rayo ha sortit valent al Camp Nou i l’equip de Josep Guardiola tenia problemes per fer el seu joc. Però quan l’equip no rutllava, han sortit les individualitats. Al minut 28, Alexis amb un gran xut ha fet l’1 a 0. I deu minuts més tard, el xilè ha fet el segon del partit. El Rayo estava grogui. I el Barça ho ha aprofitat. David Villa ha fet el 3 a 0, al minut 43. Amb aquest resultat, s’arribava al descans.

A la segona part el festival del Barça ha continuat. Messi, en una gran jugada individual, ha fet el 4 a 0 als 4 minuts de la represa. El Barça ha continuat atacant, però el marcador s’ha quedat amb el 4 a 0 definitiu.