Cop d’efecte a una Lliga de futbol sala que està més interessant que mai. El Barça va jugar un dels millors partits de la temporada i va remuntar un partit que se li va posar difícil, tot i que va començar molt bé amb el gol de Saad en el minut 7. L’Inter Movistar, però, va demostrar per què és el líder de la Lliga i va remuntar el marcador gràcies als gols d’Ortiz i Bateria per arribar al descans amb victòria madrilenya. En la segona part el Barça Alusport va sortir encara millor i amb ganes de fer-la grossa. Igor va empatar de nou i Aicardo va tornar a posar al davant els blaugrana per 3 a 2. Semblava que la victòria era prop, però Rivillos va tornar a empatar. 3 a 3 i patiment, però aquesta vegada sí: els homes de Marc Carmona, amb el Palau Blaugrana al darrere, van rematar la feina amb dos gols en el minut 36 (Saad i Wilde). Un 5 a 3 de prestigi davant d’un Inter Movistar que ja veu les orelles al llop blaugrana, que arriba amb força des del darrere.

FC Barcelona: Sedano, Ari Santos, Gabriel, Lin i Wilde –cinc inicial-; Aicardo, Saad, Fernandao, Lozano i Torras.

Inter Movistar: Herrero, Ortíz, Rafael, Bateria i Ricardinho –cinc inicial-; Tobe, Borja, Modrego, Rivillos, Orzaez i Pola.

Gols: 1-0, Saad (min 7); 1-1, Ortiz (min 10); 1-2, Bateria (min 18); 2-2, Igor (min 24); 3-2, Aicardo (min 31); 3-3, Rivillos (min 33); 4-3, Saad (min 36), i 5-3, Wilde (min 36).