El Barça va guanyar i, a més, ho va fer amb rècord. Es va imposar al Teucro per 25 a 48. Els 48 gols són el millor registre golejador dels blaugrana en la història de la Lliga ASOBAL com a visitants. Com a locals ja havien aconseguit aquesta marca contra l'Aragó la temporada 2013/14. A la primera part el partit es va mantenir igualat, en canvi, a la segona els blaugrana van ser molt superiors i van trencar el partit. Kiril Lazarov amb nou gols va ser el màxim anotador del partit.

SD Teucro, 25
FCB Lassa, 48

SD Teucro: Amérigo, Balenciaga (5), Víctor R. (0), Carró (2), Carlos A. García (3), Rial (3), Daniel H. (4) -set inicial-, Delgado, Otero (-), Piriz (1), Chapela (2), Iván F. (0), Gehrhardt (-), Pedreira (1), Moledo (2), Samuel G. (2).

FCB Lassa: Pérez de Vargas, Sarmiento (3), Gurbindo (6), Sigurdsson (3), Syprzak (8), Jicha (4), Lazarov (9) –set inicial-, Saric, Noddesbo (3), Sorhaindo (1), Ariño (3), Ruesga (-), Oriol Rey (1), Viran Morros (-), Jallouz (6), Dujshebaev (1).

Parcials cada cinc minuts: 3-5/7-7/10-11/12-14/14-17/15-23 (descans)/16-26/18-31/19-36/21-41/24-43/25-48.

Àrbitres: Miranda Bedate i San Pedro Colorado.