Els blaugrana no ha inaugurat el marcador fins al minut 9. Aicardo, d'un xut potent, ha superat Chema. Tot seguit, Dyego ha fet el segon després d'una jugada de lluita de Ferrao. Els de Marc Carmona encarrilaven el partit, però Pol Pacheco, jugador cedit pel Barça, ha marcat per al Peníscola. Amb el 2 a 1 s'ha arribat al descans, una diferència que per a Marc Carmona no era suficient. I així ha estat només començar la segona part, Ferrao ha fet el tercer dels blaugrana. Al minut 28 Rafa Usin ha aconseguit el quart i a cinc per al final Wilde ha sentenciat amb el cinquè. A dos per acabar el matx, i amb porter jugador del Peníscola, penal a l'àrea de Paco Sedano. Juan Carlos s'ha encarregat de transformar la pena màxima i deixar el 5 a 2 final. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona: "Content per la victòria. Ha estat un partit que l'hem hagut de treballar moltíssim. Penso que defensivament hem tingut un to bastant bo, en atac a la primera part crec que hem estat un pèl parats. És de destacar que hem tingut bastanta falta d'encert de cara a porteria, hem tingut algunes ocasions molt clares, però a la segona part crec que hem estat una mica millor amb la pilota."

FC Barcelona: Sedano, Aicardo, Dyego, Lin i Ferrao –cinc inicial–; Gabriel, Ferran, Lozano, Wilde i Rafa Usín.

Peníscola: Chema, Yeray, Pol Pacheco, Javi Alonso i Juanqui –cinc inicial–; Fran Conde, Ureña, Míchel i Gonzalo.

Gols: 1-0, Aicardo (min 9); 2-0, Dyego (min 9); 2-1, Pol Pacheco (min 10); 3-1, Ferrao (min 21); 4-1, Rafa Usín (min 28); 5-1, Wilde (min 35), i 5-2, Juan Carlos, pen. (min 38).