El Barça ha fet en línies generals, un partit molt seriós. La primera part no ha deixat acostar-se als andalusos a la porta de Víctor Valdés. En canvi els jugadors de Guardiola han dominat els temps del partit, tocant i tocant i definint amb els homes petits de la davantera. Messi ha obert el marcador, amb una gran jugada amb control i xut creuat que ha batut Palop (minut 5)

El segon del Barça l’ha fet un Bojan que continua en estat de gràcia. El menut davanter de Linyola ha controlat una passada de Xavi i l’ha creuada davant la sortida d’Andreu Palop. Amb el 0-2 s’ha arribat al descans.

A l’inici del segón temps, les coses s’han posat més de cara pels blaugranes. Primer amb l’expulsió de Konko al minut 56 per una doble groga. I després amb un excel·lent xut creuat de Pedro que ha suposat el 0-3.

Però el Sevilla amb un home menys, ha generat més perill que la resta del partit. Els andalusos han retallat distàncies amb un gol de Freddy Kanouté. El Barça ha passat minuts de nervis, i més quan Luis Fabiano ha aprofitat la passivitat de la defensa per fer el 2-3.

El quart d’hora final ha estat d’autèntic infart, amb el Barça amb oportunitats de sentenciar, i el Sevilla mirant d’empatar el partit. Al final victòria providencial del Barça que depèn de si mateix per guanyar la lliga. Si supera el Valladolid de Javi Clemente la setmana que ve, serà un campió amb rècord de punts de tota la història de la lliga.