El primer quart d’hora de partit ha estat de domini valencianista. Feghouli, al minut 14, ha tingut l’ocasió més clara del València en tota la primera part. Però dos minuts més tard, una gran passada de Messi ha arribat als peus de Cesc que, amb un toc suau, ha superat Diego Alves. Era l’1 a 0, un gol que ha donat tranquil·litat de l’equip de Pep Guardiola. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. Això sí, Messi, Cuenca i Cesc, en dues ocasions, haurien pogut deixar el partit sentenciat abans de la mitja part.

A la represa, el València ha començat com en el primer temps. Jordi Alba hauria pogut empatar el partit al primer minut. Però, una vegada més, el Barça ha tingut les millors ocasions. Malgrat tot, Aduritz hauria pogut marcar en una pilota que Mascherano ha tret de sota el pals. Al minut 77, el València s’ha quedat amb 10 jugadors per doble amonestació de Feghouli. I tres minuts més tard, Xavi ha marcat el 2 a 0 de la tranquil·litat.