El Barça d'handbol s'ha classificat per als quarts de final de la Copa del Rei, després d'imposar-se a la pista del Villa de Aranda per 26 a 39. El ràpidament va demostrar la seva superioritat i, a mitjan primera part, la diferència en el marcador ja oscil·lava entre els sis i set gols. A la segona part els castellans van intentar reaccionar, però el Barça no va fer cap concessió. Amb el partit solucionat i encarrilat definitivament el tècnic, Xavi Pascual, va fer debutar el porter del filial, Fran Revuelta.

Villa de Aranda, 26 – FC Barcelona, 39

Villa de Aranda (12+14) :Amérigo, Cabanas (1), Emilio Esteban (2), Diego Camino (2), Rasero (2), Sladic (6), Valles -set inicial-; Markel Beltza (1), Javi Muñoz (1), Roberto Sánchez (1), Adrián, Chema (4), Miguel Ángel Martínez (4, 1p), Tito (2).

FC Barcelona (19+20): Sterbik, Noddesbo (4), Víctor Tomás (5), Aitor Ariño (1), Gurbindo (1), Viran Morros (1), Karabatic (4) -set inicial-; Saric, Fran Revuelta, Raúl Entrerríos (5), Sorhaindo (3), Sarmiento (1), Rutenka (3, 1p), Stranovsky (4), Saubich (2), Lazarov (5, 1p)

Parcials cada cinc minuts: 2-3, 4-6, 4-10, 8-13, 10-17, 12-19 (mitja part); 15-22, 17-23, 18-29, 22-33, 25-35, 26-39 (final del partido)

Àrbitres: Alberto García i Enrique Ríos