El Port Sagunt, que va començar amb un 0 a 2 a favor, va plantar cara durant 10 minuts. Després del 6 a 5, un parcial de 5 a 0 va esvair qualsevol dubte sobre com acabaria el partit. Xavi Pascual va aprofitar el matx per donar descans a jugadors amb molèsties físiques com Karabatic, Rutenka o Victor Tomàs i per fer proves de sistemes de joc. XAVI PASCUAL, entrenador del FC. Barcelona "Hem fet servir una defensa 5:1, que és un sistema que utilitzem de forma menys habitual, hem fet servir jugadors menys habituals en posicions diferents per tal de poder treballar el nivell de la càrrega física que teníem dels altres jugadors. Per tant, hem pogut distribuir bé els minuts, ha pogut jugar tothom i estic molt satisfet." Juanín García, amb nou gols, i Joan Saubich, amb set, van ser els màxims golejadors del partit, mentre que l'enfrontament va ser especial per a Mickael Robin, que va debutar al Palau amb aturades tan espectaculars com aquesta. El resultat final de 44 a 27 classifica el Barça per a la Final Four de la copa del Rei.

FC Barcelona –  44 Port Sagunt – 27

FC Barcelona (19+25): Robin, Cedric Sorhaindo (1), Sarmiento (4), Gurbindo (1), Stranovsky (4), Viran Morros i Joan Saubich (7)  –set inicial–,  Noddesbo (6), Juanín García (9), Entrerríos (3), Ariño (3), Lazarov (5), Saric i Revuelta.

Port Sagunt (12+15): Juan Sebastià (porter), Rubén Ruiz (2), José Manuel Garcia (1),  Plaza (6), Alegre (1), Dukic (1) i Dimitrievski (5) –set inicial–, Tarrasó, Lluna, Berrios (7), Apelgren, Grau, Nebot (2), Fernández (2), Roque i Samuel Ibañez.

Parcials: 3-2, 6-5, 10-5, 12-8,16-11,19-12 –descans–; 24-13, 29-16, 32-19, 34-22, 37-24 i 44-27.