El Barça va sortir disposat a marcar diferències des d’un bon inici i Ferrao va ser qui va estar més a prop del gol amb aquest xut a la creueta. Qui va encertar entre els tres pals va ser Adolfo. El de Santa Coloma va definir molt bé després de l’assistència de Joselito. Amb l’1 a 0 el Xota va buscar l’empat i va tenir diverses ocasions per aconseguir-lo. El gol va arribar en una jugada desafortunada del Barça. Joselito se’l va fer en pròpia porta. I quan tothom pensava que amb l’1 a 1 s’arribaria al descans, Ferrao en una jugada d’estratègia va fer el segon del Barça. El brasiler enganya perfectament el defensa per quedar-se tot sol. I només començar la segona part, els blaugrana van fer el tercer. Gran jugada col·lectiva que va acabar amb una rematada de Joselito. El partit es posava de cara per als interessos dels d’Andreu Plaza. Però la diferència de dos gols va durar ben poc, ja que en una jugada d’estratègia el Xota va reduir diferències. Araça va fer el 3 a 2. A partir d’aquí, el Barça va tenir oportunitats per marcar el quart. Dos exemples són els xuts al pal de Rivillos i també d’Esquerdinha en dos xuts de falta, però els qui van marcar van ser els navarresos. Penal de Rafa López per tocar la pilota amb les mans. Eseverri va ser l’encarregat de fer l’empat a tres definitiu quan quedaven menys de dos minuts per al final.