El Barça de bàsquet es va imposar al Laboral Kutxa per 91 a 75. Un partit en què els blaugrana es van endur tots els quarts, el primer per 18 a 13. En el segon quart els de Xavi Pascual es van mostrar més sòlids en atac i van deixar un 40 a 31 al descans. A la represa, els blaugrana van sortir més concentrats en el partit i van anar ampliant la diferència fins a un màxim de 18 punts amb el 64 a 46. Els de Sergio Escariolo van acoseguir deixar al final del tercer quart un avantatge del Barça de 12 punts amb el 64 a 52. En el darrer quart el Barça va mantenir el resultat, malgrat els intents del Baskonia per retallar distàncies. Al final el Barça va manar en el marcador amb el 91 a 75, i amb Huertas amb 20 punts i Tomic amb 17 com a màxims anotadors del partit. És una victòria que confirma el bon moment de l'equip, que arriba al tram decisiu de la temporada en dinàmica positiva. D'aquí a 11 dies jugarà la Final Four de l'Eurolliga i després vindran els play-off per al títol de Lliga.

FC Barcelona – 91    Laboral Kutxa – 75

FC Barcelona: Huertas (20), Oleson (16), Papanikolaou (3), Lorbek (10) i Tomic (17) -cinc inicial-; Dorsey (2), Sada (2), Abrines (2), Lampe (2), Nachbar (12), Pullen (5).

Laboral Kutxa: Heurtel (10), San Emeterio (7), Jelinek (4), Nocioni (16), Pleiss (12) -cinc inicial-; Mainoldi (3), Poeta (6), Hanga (7),Hamilton (10), Diop (0).

Parcials: 18-13, 22-18, 24-21, 27-23