Regal Barça i Unicaja destaquen per les seves defenses, però durant la primera part aquestes gairebé no van existir. El Barcelona per exemple és la millor defensa de la Lliga, encaixa una mitjana per partit de 62 punts, doncs ahir al descans ja en portava 48 en contra. Els malaguenys són els sisens millors defensors de l'ACB, i van marxar al vestidor amb 44 punts. En el tercer quart tot va canviar, com a mínim per al Regal Barça. Va demostrar que a més de la millor defensa, també és el millor atac i va anotar 35 punts i va obrir una escletxa en el marcador que va ser impossible de tapar per l'Unicaja. Un gran Navarro amb tres triples consecutius va ser clau en aquest tram de partit. En l'últim quart la defensa zonal dels d'Aito García Reneses va complicar una mica la vida al Barcelona, però quan Ricky Rubio va trobar la manera de penetrar fins a la cistella va trencar el sistema defensiu malagueny. En aquest últim periode van destacar en l'aspecte anotador Morris i Mickael. Demà segon assalt de les semifinals també al Palau Blaugrana.

Al descans, l’Unicaja de Màlaga guanyava per 44 a 48. A la represa, el Barça va capgirar el marcador fins agafar diferències de 15 punts. Però l’equip entrenat per Aíto García Reneses no es va rendir i va continuar posant les coses difícils. Els màxims anotadors del partit van ser Juan Carlos Navarro (24 punts) i Pete Mickeal (21 punts). Dissabte es juga el segon partit també al Palau Blaugrana.