Els de Marc Carmona van superar el Gáldar amb més dificultat del previst. Lin va obrir la llauna, però el conjunt canari va aconseguir l’empat tot seguit. Un minut màgic va servir perquè Fernandao i Sergio Lozano deixessin el partit molt ben encarrilat, però abans del descans Víctor Cachón va donar esperances als locals. Dos minuts després de començar al segona part, Lozano va fer el 2 a 4 definitiu.

Arenas Gáldar: Cabezón, Laurino, Aitor, Glauber, Julio -cinc inicial-, Víctor Cachón, Zeus, Saíl, Chano.

FCB Alusport: Cristian, Gabriel, Lozano, Igor, Wilde -cinc inicial-, Lin, Martel, Aicardo, Tolrà, Saad, Fernandao.

Gols: 0-1, Lin (7′); 1-1, Laurino (9′); 1-2, Fernandao (13′); 1-3, Lozano (13′); 2-3, Víctor Cachón (19′), 2-4, Lozano (22′).