Les imatges del Jaén aixecant la Copa d’Espanya segur que van passar una vegada i una altra pel cap dels jugadors del Barça abans del partit. Però els de Marc Carmona van saltar a la pista del Palau amb la lliçó ben apresa i no es van deixar sorprendre per segon cop. Batería va encetar el marcador ben aviat, al minut 4. Abans del descans va aparèixer Wilde, que en 3 minuts va aconseguir dos gols. Les aspiracions andaluses es van veure totalment trencades amb un nou gol de Batería que en el primer minut de la represa va certificar el triomf amb el 4 a 0.

FC Barcelona: Sedano, Ari, Saad, Bateria, Ferrao (cinc inicial), Lin, Dyego, Gabriel, Wilde, Aicardo, Rafa Usín.

Jaén Paraíso Interior: Prieto, Carlinhos, José López, Chino, Solano (cinc inicial), Fabián, Borja Blanco, Dani Martín, Eloy Rojas, Emilio Buendía, Campoy, Gonzalo.

Gols: 1-0, Batería (min 4); 2-0, Wilde (min 15); 3-0, Wilde (min 18); 4-0, Batería (min 21).