El Barça Alusport recupera un títol que se'ls havia escapat les últimes dues temporades i sumen la cinquena Copa Catalunya després de superar el Marfil Santa Coloma al seu pavelló. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "El partit ha estat igualat des del punt de vista del marcador, interessant per a la gent. A nosaltres ens hauria agradat tenir un final més tranquil, però aquest esport és així." Marc Carmona va haver de fer front a les tres baixes de l'equip: Cristian, Fernandao i Jordi Torras, però l'equip va dominar la primera meitat, que va acabar amb empat a un gràcies en part a la gran actuació del porter Dídac Plana, cedit pels barcelonistes. A la represa, set minuts elèctrics van posar davant en el marcador els blaugrana, amb els gols d'Igor, Ari Santos i Lin, per dos del conjunt local. 4 a 3 quan encara faltaven 13 minuts per acabar el partit, tot un món. Els de Marc Carmona es van defensar molt bé i van saber patir el setge d'un Marfil que ho va intentar tot fins al final sense canvis en el resultat.

Barça Alusport, 4 – Marfil Santa Coloma, 3

Barça Alusport: Sedano, Aicardo, Gabriel, Lozano, Wilde (cinc inicial), Ari Santos, Lin, Saad, Igor

Marfil Santa Coloma:Plana, Sepe, Rubén, Adolfo, Salgado (cinc inicial), Martel, Segura, Gava, Lluc

Gols: 0-1, Aicardo (pp, min 8); 1-1, Igor (min 15); 2-1, Igor (min 21); 2-2, Salgado (min 21); 3-2, Ari Santos (min 22); 4-2, Lin (min 25); 4-3, Salgado (min 27)

Àrbitre: Marcelino Blázquez