Després de la derrota contra el Pozo els blaugrana necessitaven una victòria contundent per refer-se'n i la van aconseguir amb escreix. El Barça Alusport va sortir molt fort des de l'inici del partit i en vuit minuts va col·locar el 3 a 0 en el marcador gràcies als gols de Fernandao, Lozano i Wilde. Abans del descans, altra vegada Lozano va deixar sentenciat el partit amb el quart gol. Una primera part impecable del conjunt blaugrana. A la segona part l'Azkar Lugo amb prou feines va aconseguir el gol de l'honor i va continuar el festival del Barça. Lin va fer el cinquè, Alez Diz va marcar per als gallecs i Aicardo i Lozano van deixar el definitiu 7 a 1 en un partit fàcil pels homes entrenats per Marc Carmona. SAAD ASSIS, jugador del FC Barceloa Alusport "Nosotros estamos bien, seguimos trabajando, lo importante es seguir trabajando y ahora a empezar la Copa porque sabemos que cada partido es una final."

FC Barcelona Alusport: Sedano, Aicardo, Fernandao, Lin i Saad –cinc inicial–; Lozano, Aicardo, Ari Santos, Gabriel, Wilde, Dyego i Adrián.

Azkar Lugo FS: Mendiola, Núñez, Cuco, Iago Rodríguez i Chano –cinc inicial–; Jandri, Antonio Diz, Aranburu, Cristian i Álex Diz.

Gols: 1-0, Fernandao (min 2); 2-0, Lozano (min5 5); 3-0, Wilde (min 8); 4-0, Lozano (min 16); 5-0, Lin (min 22); 5-1, Álex Diz (min 28); 6-1, Aicardo (min 38), i 7-1, Lozano (min 38).