Toni Fernández, golejador més jove història Barça Atlètic

El Barça Atlètic va aconseguir la primera victòria de la temporada 2024-2025 amb una golejada còmoda contra l’Ourense (3-0) a l’Estadi Johan Cruyff. L’equip que entrena Albert Sánchez va trobar la fórmula després d’un empat i una derrota en les dues primeres jornades de lliga. Ara bé, el partit serà recordat perquè dos cosins, Toni i Guille Fernández, es van convertir en els golejadors més joves de la història del Barça Atlètic.

Toni Fernández, el golejador més jove

Era el minut 41 de partit quan Toni Fernández va marcar el 2 a 0, que donava la tranquil·litat en el marcador al Barça Atlètic. Per al jove futbolista, el gol va significar una fita difícil d’igualar perquè s’ha convertit en el golejador més jove de la història del Barça Atlètic, amb només 16 anys, un mes i 23 dies. Quatre minuts més tard, el seu cosí Guille Fernández, curiositats de la vida, va fer el 3 a 0. Amb la diana es converteix en el segon golejador més jove de la història amb 16 anys, dos mesos i 21 dies. El planter del FC Barcelona continua donant fruits sense aturador.

Superen una estrella emergent i el millor de la història

Els dos cosins han superat una marca que, fins fa poc, tenia un dels jugadors més joves del Barça, Bojan Krkic, ara coordinador de l’àrea de futbol del club blaugrana. El de Linyola va marcar un gol contra el Benidorm el 2006 amb 16 anys, dos mesos y 29 dies. Darrere, una de les estrelles emergents de la Masia, Marc Bernal, amb el seu doblet de la temporada passada al camp del Sestao amb 16 anys, 4 mesos i 27 dies. També hi ha en aquest rànquing el millor jugador de la història del Barça, Leo Messi, que el 5 de setembre del 2004 va fer el gol de la derrota contra el Girona (1-2) al Miniestadi amb 17 anys, dos mesos i 14 dies.