El Barça va sortir dominant i creant perill i en el minut 3 Ferrao va fer l’1 a 0. L’equip va buscar el segon, però el porter visitant Iván Bernad ho va impedir. I just abans del descans, jugada desafortunda i Joao, en pròpia porta, va marcar per al Saragossa. L’empat, però, va durar només un segons, el temps que va trigar Dyego a fer el 2 a 1. Així es va arribar al descans. A la represa, el Barça no va tenir gaire temps per gaudir de l’avantatge en el marcador, ja que Adri Ortego en el primers minuts de la segona part va fer el 2 a 2. Els blaugrana volien els tres punts i Dyego, un dels millors de la nit, va fer el tercer del Barça. Així es va arribar als últims minuts de partit i el Saragossa va sortir amb porter jugador i Nani Modrego va establir el 3 a 3 definitiu.

El pitjor del partit van ser les lesions d’Aicardo i Bateria. Tots dos tornaven de tenir molèsties i es van tornar a lesionar. El gadità es va fer un cop al genoll i el brasiler, que feia quatre mesos que estava lesionat, va caure malament i es va fer mal a l’espatlla esquerra.