El Club Natació Barcelona jugarà la final de la Copa del Rei contra l’Atlètic-Barceloneta, aquest diumenge a les 14h. Els cenebistes, en un partit molt seriós, s’han imposat al Club Natació Terrassa per 7 a 11.

Inici aclaparador del Barcelona

El Club Natació Barcelona ha entrat molt concentrat al duel i ho ha aprofitat per agafar distàncies des de l’inici. El conjunt de Víctor González ha signat un gran parcial de 0 a 4 al seu favor, gràcies a una sòlida defensa i l’encert en atac. En els darrers segons del primer quart, el Terrassa ha obert la llauna amb un gol important de Víctor Gutiérrez per reenganxar-se al partit (1-4).

El segon quart també ha començat amb les defenses com a protagonistes. Tot i això, el Terrassa ha retallat distàncies, però tot seguit, Víctor Flores, un dels jugadors més destacats d’aquesta Copa, ha situat el 2 a 5. Les superioritats han estat claus per als cenebistes, tot el contrari que el Terrassa. El CN Barcelona ha mantingut el control del partit i el porter Unai Aguirre ha aturat un penal clau a les acaballes del segon quart.

Els cenebistes segellen el passi

A la represa, el Terrassa, conscient que no podia despenjar-se més, ha marcat el 4 a 7. En una nova superioritat però, els cenebistes han situat el 4 a 8. Roger Tahull, de cullera, ha aconseguit la renda màxima fins el moment per als homes de Víctor González (4-9).

En els últims minuts, el Terrassa ha continuat desencertat de cara a porteria i ha estat incapaç de retallar distàncies. Finalment, els cenebistes s’han imposat per 7 a 11 i jugarà la final de la Copa del Rei contra l’Atlètic-Barceloneta, aquest diumenge a les 14 h.