El CN Sant Andreu s’ha proclamat campió de la Supercopa d’Espanya de waterpolo. Les jugadores de Javi Aznar han guanyat el Mataró per 5 a 10, i aconsegueixen el títol després de la Copa de la Reina de la temporada passada. És el segon trofeu de la història de l’equip femení.

Premi a un partit treballat

El primer quart ha sigut molt igualat. Tant, que s’ha acabat amb empat a un, resultat difícil de veure en un quart de waterpolo. Però el Sant Andreu ha posat la directa, i el segon període l’ha liquidat amb un parcial de 1 a 4, una diferència de tres gols que ha esperonat les andreuenques, cosa que ha permès seguir ampliant les diferències. Al final del tercer quart, ja guanyaven 2 a 7, un marcador difícil d’aixecar. Un quart període empatat (3 a 3) no ha evitat que el Sant Andreu es proclami supercampió d’Espanya, tombant les amfitriones per 5 a 10. La portera Martina Terré, ex del Club Natació Catalunya, ha estat escollida la millor portera i MVP del torneig. Ari Ruiz, amb tres gols, ha estat la màxima anotadora del Sant Andreu.

El Sant Andreu, en un moment dolç

Tombant el vigent campió de Lliga, el Mataró, el Sant Andreu suma el segon títol de la història de l’equip femení, després de guanyar una meritòria Copa de la Reina la temporada passada, contra el totpoderós Sabadell.