El CE Canyelles ha retornat a la Segona Catalana després de finalitzar la setmana passada primer del grup onzè de la Tercera Catalana. Els de Juli Garcia han tancat un bon curs malgrat que aquest diumenge han quedat eliminats de la Copa Catalunya Amateur després de perdre contra el San Juan At. de Montcada.

El Canyelles aconsegueix unes bones xifres per certificar l’ascens

El Club Esportiu Canyelles ha finalitzat la temporada 2022-2023 amb l’ascens a la Segona Catalana, en acabar primer del grup onzè amb 83 punts, dos més que el segon classificat, el Cerro CD. El conjunt entrenat per Juli Garcia ha aconseguit unes xifres molt bones en aquest curs, només ha perdut tres partits, n’ha empatat cinc i ha sumat 26 victòries. A més a més, el Canyelles ha estat l’equip màxim golejador del grup amb 106 gols i, amb 34 gols en contra, ha estat el conjunt menys golejat. En aquestes xifres destaquen dos dels seus jugadors, que han estat els màxims anotadors del grup: Israel Frieros, amb 34 gols, ha estat el pitxitxi del grup, i Kevin Marek Buksa, amb 28 gols, ha estat el segon màxim golejador.

Tanquen la temporada amb la Copa Catalunya Amateur

El conjunt de Nou Barris ha tancat el curs amb una derrota a la Copa Catalunya Amateur contra el San Juan At. de Montcada en un partit que s’ha disputat al Municipal de Canyelles i que ha finalitzat amb 1 a 3 favorable al conjunt de Montcada i Reixac. El conjunt visitant s’ha avançat al minut 2 amb un gol de Mustapha Mouhou i en el temps afegit de la primera part el Canyelles ha aconseguit l’empat, gràcies a un gol de penal del pitxitxi, Israel Frieros. A la segona part, al minut 65, Albert Jimenez Cano ha fet el segon del Montcada després d’una bona jugada de Mustapha i, en els darrers minuts, Hector Jiménez Pradilla ha fet el tercer i definitiu gol del partit. El Canyelles, malgrat la derrota a la Copa, ha tancat una molt bona temporada.