Napols Barça

El Barça ha fet un bon partit i s’ha imposat al Nàpols amb autoritat per 2 a 4. Per tant, s’ha classificat per als vuitens de final de l’Europa League. Jordi Alba, Frenkie de Jong i Piqué, a la primera part, i Aubameyang, a la segona, han estat els golejadors blaugrana.

El Barça encarrila l’eliminatòria

L’equilibri dels primers instants l’ha trencat el Barça en el minut 8. Després d’un córner a favor del Nàpols, conducció rapidíssima d’Adama, que ha cedit la pilota a Jordi Alba per fer el 0 a 1. El lateral ha finalitzat un contraatac magnífic. Els de Xavi Hernández han aprofitat el moment i només cinc minuts més tard, xut excel·lent des de fora l’àrea de Frenkie de Jong que ha significat el 0 a 2. Els italians han acusat el cop psicològic d’encaixar dos gols i els seus nervis han estat a punt d’aprofitar-los el Barça per fer el tercer, però els xuts de Dest i Aubameyang han sortit desviats per ben poc. Els blaugrana, però, no han sabut controlar el joc i en una pilota llarga Ter Stegen ha fet penal sobre Oshimen. Insigne ha estat l’encarregat de xutar-lo i transformar-lo en l’1 a 2 en el minut 22. El Barça ha reaccionat bé al gol dels italians i, gràcies a la pressió i al domini de la pilota, ha tornat a controlar el partit. Això sí, l’efectivitat dels primers minuts no ha estat tan alta en aquest tram del matx. La primera part, però, ha acabat amb el tercer gol blaugrana. Piqué, després d’un córner, ha fet l’1 a 3 amb un xut creuat.

Els blaugrana no donen opció

El Nàpols ha sortit amb energia, però el Barça l’ha sabuda contenir i, en una jugada de combinació, Aubameyang ha marcat l’1 a 4 en el minut 58. A partir d’aquí, els blaugrana s’han dedicat a controlar el partit amb la possessió de la pilota. El tècnic, Xavi Hernández, ha aprofitat l’avinantesa del resultat per donar descans a jugadors com Busquets, Pedri i Aubameyang, que han estat substituïts. Els blaugrana han aixecat el peu de l’accelerador, però, tot i això, no han passat angúnies. A les acaballes del partit, Politano ha fet el 2 a 4 definitiu.