Pedri Galatasaray Barça

El Barça ha guanyat el Galatasaray per 1 a 2 i s’ha classificat per als quarts de final de l’Europa League. Els blaugrana han remuntat el gol inicial dels turcs i ho han fet gràcies a les dianes de Pedri i Aubameyang.

Pedri empata per al Barça

Els blaugrana han sortit dominant, però la primera ocasió ha estat per als turcs. Gomis ha guanyat la partida a Eric Garcia i el seu xut l’ha salvat Jordi Alba. El Galatasaray, molt intens en la pressió, ha impedit al Barça pensar amb calma, però tot i això, Frenkie de Jong ha tingut el gol als peus, però l’holandès sol davant Iñaki Peña ha creuat massa la pilota. Els turcs, ben plantats al camp i més intensos, s’han defensat en ordre i el Barça en cap moment s’ha sentit còmode en aquests primers minuts. De fet, el Galatasaray tenia el partit on volia i en el minut 28 i a la sortida d’un córner Marcao ha fet l’1 a 0. Al Barça li ha costat trobar espais i només Pedri ha intentat trencar la monotonia. I en el minut 37 ha estat el jugador canari qui ha aconseguit l’1 a 1. En el temps de descompte de la primera part Aubameyang ha enviat de cap la pilota al travesser.

Aubameyang certifica la classificació

Al descans Xavi Hernández ha donat entrada a Dembélé en el lloc d’Adama. I la segona part ha començat de la millor manera possible per als interessos blaugrana, ja que en el minut 49 Aubameyang ha signat l’1 a 2. El gol ha donat tranquil·litat al Barça, que ha jugat els seus millors minuts, controlant el partit i sense precipitar-se a l’hora de fer les passades. De totes maneres, els de Xavi Hernández no aconseguien tancar el partit i, per tant, l’eliminatòria i el Galatasaray ha fet una passa endavant per intentar empatar el partit amb el suport dels seus aficionats, que fins i tot han llançat ampolles plenes al camp. El Barça en els últims minuts ha trobat més espais i Memphis ha estat a punt de fer el tercer. Ja en temps de descompte Dembélé tampoc no ha encertat a fer el tercer.