Barça Osasuna

El Barça ha superat l’Osasuna al Camp Nou amb una victòria per 1 a 0. Un gol de Jordi Alba en el minut 85 ha estat suficient perquè els blaugrana s’emportin els tres punts i tinguin el títol de Lliga a tocar. Els blaugrana han patit per guanyar davant l’equip navarrès, que s’ha defensat molt bé tot i jugar gran part del partit amb un home menys.

Domini sense ocasions

El Barça ha dominat la primera part i ha generat perill per la banda d’Alejandro Balde. Pedri ha gaudit d’una ocasió molt clara en una centrada, però ha fallat davant de porteria. El mateix Pedri ha provocat l‘expulsió de Jorge Herrando, que debutava a Primera Divisió, i l’Osasuna s’ha quedat amb 10 homes. Malgrat la inferioritat numèrica, els navarresos s’han defensat bé i el Barça no ha estat capaç de rematat entre els tres pals de la porteria rival en tota la primera part. A més a més, Gavi ha estat subtituït per Ansu Fati per unes molèsties musculars.

Segona part amb mil ocasions

A la represa els blaugrana han sortit disposats ha sentenciar el partit però els jugadors blaugrana no han estat encertats en els metres finals. els homes entrenats per Xavi Hernández han gaudit de moltes ocasions clares per marcar però la pilota no volia entrar. De Jong ha fallat sol davant del porter, Ansu ho ha intentat en dues ocasions, Dembélé, que ha sortit a la segona part, també ho ha intentat sense èxit. Finalment, en el minut 85 una passa de De Jong ha servit perquè Jordi Alba superi el porter Aitor Fernández per marcar el definitiu 1 a 0 que acosta els blaugrana al títol de Lliga.