Lewandowski gol Getafe

Borja Mayoral encara no sap com no ha engaltat bé la pilota quan ho tenia tot a favor per fer l’empat a l’afegit. La pilota ha marxat molt desviada i els blaugrana han pogut respirar tranquils després de sumar una nova victòria (en van set en set partits) en què Lewandowski ha estat l’únic sense la pólvora mullada davant el Getafe. El Barça segueix líder amb quatre punts més que el Reial Madrid.

D’Iñaki Peña a Soria

Tots els focus estaven posats en Iñaki Peña. La primera titularitat de l’alacantí després de la lesió de Ter Stegen ha tingut l’ombra del fitxatge imminent de Szczesny. Però a l’hora de la veritat, el veritable protagonista ha estat el seu homòleg a la porteria rival. Soria ha fet una greu errada que Lewandowski no ha perdonat. El porter ha intentat agafar una pilota centrada per Koundé i l’ha acabat deixant morta a l’àrea petita. El pitxitxi no ho ha desaprofitat i ha fer l’1 a 0, el seu 7è gol a la Lliga. Una mitjana de gol per partit.

El Barça no remata la feina i acaba patint

L’errada no ha descentrat Soria, que ha salvat la porteria en més d’una ocasió, com un en un xut de Lamine Yamal que anava a l’escaire i ell ha refusat amb una aturada espectacular. Quan Soria no hi ha arribat, la pilota s’ha topat amb la fusta (de nou Lamine) o els jugadors han enviat la pilota incomprensiblement fora. Èric Garcia, a un metre i mig de la porteria l’ha enviada als núvols i Raphinha, tot sol davant el porter, ha girat massa el cap i tampoc no ha trobat porteria.

El Barça no ha sabut sentenciar el partit, però sí patir i acabar sumant els tres punts. L’ocasió de Mayoral a l’afegit ha estat la més clara dels madrilenys, però sortosament per als blaugrana no ha colpejat bé la pilota i el Barça ha aconseguit una nova victòria. Tantes com jornades de Lliga.