Neymar va obrir el marcador gràcies a una assistència de Messi al minut 33. El brasiler, però, es va lesionar poc després i va ser substituït per Sandro, que va marcar el tercer gol dels de Luis Enrique. Abans de la mitja part, però, Rakitic va fer el segon i es va estrenar com a golejador amb un potent xut de fora l’àrea. El quart va arribar després d’una jugada per la banda de Jordi Alba, que va culminar Pedro. El cinquè i definitiu gol el va marcar Messi.  L’argentí ha marcat tres gols a la Lliga.

FC Barcelona: Bravo, Alves, Mascherano, Mathieu, Alba, Rakitic, Busquets (Xavi, min 62), Iniesta (Sergi Roberto, min  71), Pedro, Messi i Neymar (Sandro, min 50).

Llevant U.D.: Jesús, Pedro López, Héctor Rodas, Vyntra, Toño, Camarasa, Simao, Pape Diop (Sissoko, min 61), Víctor Casadesús, David Barral (Rubén, min 71), Morales (Ivanschitz, min 58).

Gols: 0-1 (Neymar, min 33), 0-2 (Rakitic, min 43), 0-3 (Sandro, min 56), 0-4 (Pedro, min 63) i 0-5 (Messi, min 76).