El Barça ha superat el Jaén en el segon assalt de la final de la lliga de futbol sala. Els blaugrana han atropellat els andalusos en un duel sensacional en què han marcat Pito, Ferrao, Matheus, Sergio González i Dyego. Ara, l’eliminatòria es trasllada a terres andaluses on el conjunt que dirigeix Jesús Velasco tindrà dos ‘match ball’ per guanyar el setè títol de les seves vitrines. En cas de no aconseguir-ho, l’eliminatòria es traslladaria a Barcelona. Divendres, a l’Olivo Arena, el Barça i el Jaén disputaran el tercer duel de la final. Adolfo, per una lesió al peu, es perd el que queda de final.

El Barça encarrila el partit en el primer temps

El Barça ha fet una molt bona primera part. El Jaén només ha inquietat la porteria de Dídac en alguna ocasió aïllada que no ha posat nerviós Dídac. Un xut d’Alan Brandi des de la distància ha estat el preludi del primer gol del conjunt blaugrana, obra de Matheus. El brasiler s’ha associat amb el seu compatriota Pito per fer l’1-0 amb un xut ajustat al pal. Ni un minut després, el Barça ha tornat a colpejar: Pito, de nou, ha estat protagonista amb una gran jugada individual que ell mateix ha transformat en el 2-0. El caràcter sempre combatiu del Jaén s’ha apagat durant una estona i el Barça s’ha trobat molt còmode sobre el parquet del Palau. Ferrao ha confirmat la bona primera part del conjunt local amb el 3-0 just abans del descans.

El guió no canvia en la segona part

El Jaén ho ha intentat en l’inici del segon temps. Chino ha estavellat una pilota a la fusta de la porteria de Dídac en l’avís més clar dels andalusos. Però, la rèplica del Barça ha estat demolidora: Dyego ha completat el pòquer de golejadors brasilers del dia aprofitant la superioritat del Barça fruit de l’expulsió de Nem. El visitant ha hagut de marxar abans d’hora per doble groga. Tampoc ha sabut inquietar el Jaén quan ha recuperat l’home de menys perquè Sergio González, quan ho intentaven amb porter jugador, ha fet el 5-0. Alan Brandi i Espíndola han acabat maquillant el resultat pel Jaén.

Homenatge a Marcenio i Carlos Ortiz

La final entre el Barça i el Jaén es trasllada, a partir de divendres, a terres andaluses i el conjunt blaugrana té tres ‘match ball’ per segellar el títol de lliga. El club ha volgut fer un homenatge a dos jugadors que la temporada que ve no vestiran la samarreta del Barça: Carlos Ortiz, que es retira, i Marcenio. Tant el madrileny com el brasiler han rebut una placa i una samarreta emmarcada com a mostra d’agraiment per la seva etapa de blaugrana.