@FCBFemeni

21 punts dels 21 possibles. El Barça ha sumat una nova victòria a la Lliga al camp del Llevant. Tot plegat en un partit que ha estat molt disputat, davant un rival a qui li agrada plantar cara a les blaugrana. L’equip de Pere Romeu, amb els gols de Vicky López, Kika Nazareth, Clàudia Pina i Irene Paredes, ha aconseguit un 1-4 molt treballat en un duel molt físic. Per part de les locals, Daniela ha estat qui ha aconseguit un gol de l’empat que després no ha estat suficient per endur-se algun punt.

Vicky López obre la llauna però el Llevant no fa cap pas enrere

L’Estadi Ciutat de València, amb més de 12.000 espectadors, era el gran escenari per un partit contra un rival que sempre intenta posar les coses difícils al Barça. Anades i vingudes de dos equips en els primers minuts, amb un conjunt blaugrana que no ha acabat d’aconseguir la possessió. Al minut 12, Kika Nazareth, amb una gran passada filtrada, ha assistit Vicky López per fer el primer gol. La migcampista ha retallat davant la portera dins l’àrea i no ha dubtat a enviar la pilota al fons de la xarxa. L’alegria continguda no ha durat gaire a l’equip de Pere Romeu perquè, en només 10 minuts, les locals han empatat el marcador. Rematada des de fora de l’àrea de Daniela, que ha picat al pal dret de la porteria de Cata Coll i ha acabat entrant.

Tant el Barça com el Llevant han tingut ocasions de perill en els minuts següents, però amb un punt menys d’atreviment. Fins que, al minut 35, Clàudia Pina ha fet una bona passada en profunditat a Kika Nazareth. La portuguesa ha controlat dins l’àrea i amb un xut potent ha superat Tarazona. Anotant així el seu primer gol oficial amb la samarreta blaugrana. Tot i l’avantatge, les blaugrana no s’han acabat de trobar del tot còmodes i el conjunt de Roger Lamesa ha perdonat ja a l’afegit del primer temps. Ha estat en un contraatac molt vertical en el qual Ivonne Chacón ha enviat una pilota molt a prop del pal esquerre de la porteria blaugrana.

El Barça entra endollat a la segona part: Pina i Paredes rematen el partit

Les blaugrana han sortit amb bona mentalitat a la segona part. Sobre el terreny de joc ha quedat demostrat perquè, en només tres minuts, han fet el tercer. Una centrada de Marta Torrejón que ha rematat Vicky López però ha aturat Tarazona. El rebuig l’ha agafat Clàudia Pina, que ha aconseguit enviar-la entre els tres pals. Durant el segon temps, el Llevant s’ha vist més limitat físicament i ha comès més d’una entrada dura sobre les jugadores de Pere Romeu. El Barça ha tingut el control del partit i oportunitats per ampliar la distància en el marcador, tot i que sense encert. Quan quedaven deu minuts per al final del partit, Irene Paredes, amb una rematada de cap a la sortida d’un córner, ha sentenciat l’1-4 definitiu.