Barça B Algesires 050222

Les dades del Barça B des que Sergi Barjuan va tornar a dirigir l’equip són molt dolentes: només ha sumat nou punts de 33 possibles. És cert que el tècnic del filial no ha pogut disposar de molts dels jugadors importants que s’ha endut Xavi Hernández, però tampoc ha estat capaç de trobar la tecla adequada per sortir d’aquesta situació delicada. Davant l’Algesires ha perdut per 2 a 1.

Un Algesires encertat

La primera part entre l’Algesires i el Barça B ha estat força igualada, però un gol de penal d’Álvaro Romero en el minut 29 ha començat a decantar la balança per als locals. A la segona meitat, tot i dominar i tenir ocasions com per empatar, Roni, en un contraatac, ha marcat el segon gol de l’Algesires. A poc d’acabar l’enfrontament, Matheus, amb un gol olímpic, ha marcat el 2 a 1 definitiu. Amb la derrota, el Barça B només ha sumat sis punts dels últims 30 possibles.