La reestrena del Barça B a casa no ha estat l’esperada. Les d’Oscar Belis han perdonat davant un AEM Lleida que ha estat molt encertat de cara a porteria i que ha transformat les ocasions que ha tingut. El gol de Marina Pérez a la primera meitat i els de Maria Lara i Maryame Atiq ha condemnat les blaugranes. Sidney Shertenleib ha retallat distàncies per situar l’1-3 definitiu.

Primera meitat igualada amb un AEM més efectiu

La primera meitat ha estat marcada per la igualtat damunt el terreny de joc. Pràcticament cap dels dos conjunts ha arribat a l’altra porteria i no hi ha hagut ocasions clares d’atac. El ritme del Barça ha anat imposat per Sidney Shertenleib i Clara Serrajordi, que són les dues que més joc han creat. L’AEM, però, ha sigut més efectiu de cara a porteria i al minut 29 Marina Perez ha marcat el primer del partit. Les lleidatanes haurien pogut ampliar més la distància amb una rematada d’Inés Faddi que ha anul·lat l’àrbitre per fora de joc. Amb el 0-1 al marcador han enfilat cap als vestidors.

L’AEM no perdona i el Barça no pot aconseguir la remuntada

A la represa no ha canviat el guió. Mentre que les d’Oscar Belis no trobaven l’encert, l’AEM Lleida aprofitava les ocasions que tenia per transformar-les. Primer des dels 11 metres, amb un penal provocat per Martina González en el minut 15 i que ha definit a la perfecció Maria Lara, i després, amb una rematada de cap de Maryame Atiq al minut 20 que ha enviat al fons de la xarxa i sentenciava pràcticament el matx. El Barça però, no ha abaixat els braços, i quan semblava que no hi havia res a fer ha aparegut el talent de Sydney Sherteineib per retallar distàncies i fer el 1-3. Les blaugranes ho han continuat intentant, Adri Ranera ha tingut el 2-3 amb un xut de falta que s’ha estavellat al travesser. Tot i les intencions de les d’Oscar Belis, el marcador no s’ha mogut i el Barça ha tancat la segona jornada sumant la segona derrota consecutiva.

Les declaracions d’Oscar Belis

El tècnic del filial, Oscar Belis, s’ha mostrat dolgut per sumar la segona derrota consecutiva. Tot i això, és conscient que l’objectiu del filial no és altre que formar jugadores per al primer equip.