Barça Atlètic - Nàstic
Font @FCBarcelonaB

El Barça Atlètic ha perdut per 1 a 2 a l’Estadi Johan Cruyff contra el Nàstic de Tarragona. L’enfrontament havia de servir als blaugrana per consolidar la segona posició a la classificació, però finalment l’han acabat perdent a mans dels tarragonins. El gol d’Àngel Alarcón al temps de descompte no ha pogut evitar la desfeta del filial blaugrana.

Tot i ja no tenir la possibilitat de pujar directament, aquests dos últims partits eren molt importants per veure en quina posició acaba a la classificació i quin rival es trobaria al play-off l’equip de Rafa Márquez. Després de la derrota contra el Nàstic, queda l’últim partit de lliga contra el Celta Fortuna i els blaugrana poden acabar en la segona, tercera o quarta posició a la classificació.

El Nàstic s’avança en el marcador

El Nàstic de Tarragona ha marcat el primer gol del partit als 15 minuts de començar. Godoy ha fet una carrera des de tres quarts de camp deixant enrere Mika Faye i ha signat el 0 a 1. El filial blaugrana s’ha trobat amb un equip físic que ha comès moltes faltes per arribar tard a les pilotes dividides. Els de Rafa Màrquez han intentat igualar l’apartat físic, però no ho han aconseguit.

Pau Víctor ha estat el millor dels blaugrana a la primera meitat i ha tingut dues ocasions molt clares per empatar. La primera amb un xut des de fora de l’àrea a mitja altura, que ha aturat el porter. I el segon al minut 34, que s’ha estavellat a la creueta. Cap de les dues ha entrat i el Barça Atlètic ha marxat per sota en el marcador al descans.

Els nervis poden amb el filial

A la segona meitat, el partit s’ha relaxat i no hi ha hagut tantes ocasions, ni ha estat tan tens. Els tarragonins han avançat línees de pressió i han complicat la sortida de pilota del Barça Atlètic. Les contínues males jugades han posat nerviosos els jugadors blaugrana i ha trencat la connexió entre la defensa i els pivots. El Nàstic ha recuperat moltes pilotes en el mig del camp aprofitant aquests errors i en el minut 80, en un d’aquests contraatacs, Marc Fernández ha caçat una centrada dins l’àrea per rematar de cap i sentenciar el partit marcant el 0 a 2.

Àngel Alarcón ha retallat distàncies al temps afegit, però no hi ha hagut temps per intentar empatar.