L’Atlètic-Barceloneta s’ha imposat en la setena jornada de la Champions a la piscina del Jadran Split de Croàcia. Els mariners han guanyar per 5 a 9 i arriben al final de la primera volta en el segon lloc del grup A i amb moltes possibilitats de classificar-se per a la final a vuit.

Els mariners sentencien a la primera part

L’equip mariner necessitava una victòria europea per refer-se de l’ensopegada a casa conta el Pro Recco i ha sortit a la piscina concentrat per aconseguir un primer parcial de 0 a 2, que donava comoditat als homes entrenats per Elvis Fatovic. El Jadran ha gaudit d’ocasions, però la porteria marinera estava ben coberta amb un Unai Aguirre molt inspirat. En el segon quart, l’Atlètic-Barceloneta no ha tingut miraments i ha golejat els croats per anar al descans amb un 0 a 6, que sentenciava el partit.

A la represa, els barcelonins, més relaxats, s’han dedicat a controlar el marge ampli en el marcador i amb un parcial de 3-2 per al Jadran s’ha arribat al darrer quart amb avantatge mariner de cinc gols. Els croats s’han posat a quatre en un període de tràmit per segellar la victòria marinera per 5 a 9.