Continua la marxa triomfal de l’Atlètic-Barceloneta a la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. El conjunt d’Elvis Fatovic, això sí, s’ha hagut de posar el vestit de feina per aconseguir superar un Sant Andreu que ha arribat a la piscina de Sant Sebastià amb ganes de plantar cara i no ser un simple espectador.

Igualtat inicial entre Atlètic-Barceloneta i Sant Andreu

L’Atlètic-Barceloneta, que arribava al partit després de guanyar el Jadran Herceg Novi a la Champions, s’ha llançat a la piscina amb la intenció d’aconseguir la tercera victòria consecutiva a la LEWaterpolo de la temporada. Però d’entrada no ho han aconseguit. El Sant Andreu, amb una bona defensa, ha arribat al final del primer quart amb un ajustat 3 a 1. Una diferència que, al descans, era de 8 a 4. Quatre gols de distància que s’han ampliat després de la pausa llarga.

Després del descans, la golejada

La segona part del partit ha estat un autèntic gir de guió. L’Atlètic-Barceloneta ha posat en marxa la maquinària de fer gols. En el tercer període, set gols consecutius dels mariners han obert un forat d’onze gols (16-5) abans d’arribar a l’últim quart.

Els darrers vuit minuts han estat més relaxats pel que fa als gols i amb un parcial de 4 a 1, l’Atlètìc-Barceloneta s’ha endut el derbi contra el Sant Andreu per 20 a 6. Marc Valls, amb cinc gols, i Sergi Franch, amb dos, han estat els màxims anotadors del dos equips.