L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit la seva 18a Lliga consecutiva i la 22a en total després d’imposar-se per 13 a 8 al CN Sabadell en el segon partit dels play-off per al títol. Els mariners han començat molt forts i el parcial de 5 a 1 inicial ha sigut definitiu per la victòria. Els sabadellencs han anat a remolc i s’han trobat amb un imperial Unai Aguirre. Felipe Perrone ha sigut el màxim anotador del partit amb tres gols i l’MVP. En el partit d’anada els d’Elvis Fatovic també es van imposar 4 a 9 als de Quim Colet.

El 5 a 1 inicial ha marcat el partit

En el primer atac del partit Marc Larumbe ha inaugurat el marcador i Dusan Matkovic ha estirat la diferència als dos gols, mentre que a la porteria marinera, Unai Aguirre apareixia amb bones parades. En la primera superioritat a favor del CN Sabadell, Kanstantsin Averka ha fet el primer gol per al Sabadell. Felipe Perrone ha respost amb un golàs que ha entrat per l’escaire dret de la porteria d’Edu Lorrio. Unai Biel ha posat el 4 a 1 per confirmar l’inici imperial dels d’Elvis Fatovic. Els vallesans mitjançant un penal de Bernat Sanahuja han posat el 5 a 2. Al final del primer quart, el resultat era de 6 a 3.

El segon quart ha començat igual que el primer amb l’Atlètic-Barceloneta colpejant primer amb gol d’Alberto Munarriz. El CN Sabadell s’ha trobat amb Unai Aguirre fins que Dursan Banicevic, en la posició de boia i a la mitja volta, ha aconseguit el 7 a 4. El Barceloneta també s’ha trobat amb Edu Lorio, que ha aconseguit fer bones aturades. Sergi Cabanes ha reduït la diferència a només dos gols. Al final del segon quart s’ha arribat amb el 7 a 5, i amb Unai Aguirre i Edu Lorio com els protagonistes amb les seves aturades.

Molta igualtat a la segona part

Dursan Matkovic ha inaugurat el tercer quart per a l’Atlètic-Barceloneta amb una vaselina precisa. Bernat Sanahuja ha respost amb un míssil per posar el 8 a 6. Miguel de Toro, en un ràpid contraatac, ha rematat una gran jugada i ha estirat la diferència als tres gols. Kanstantsin Averka ha retallat distàncies per al Sabadell, però Martin Famera l’ha tornat a ampliar per al Barceloneta fins al 10 a 7 amb el qual ha acabat el tercer quart.

Martin Famera ha fet el primer gol de l’últim quart, el Barceloneta ha quedat a quatre gols de diferència. Felipe Perrone l’ha estirat fins als cinc. Marcel Teclas i el CN Sabadell continuaven lluitant, i han apropat l’equip del Vallès a quatre gols. Felipe Perrone ha acabat amb qualsevol esperança del Sabadell amb el seu tercer gol. I amb el 13 a 8 al marcador s’ha arribat al final.

Amb els jugadors del primer equip i de les categories inferiors a dins de la piscina, l’Atlètic-Barceloneta ha celebrat la seva 18a Lliga consecutiva.